WEEKLY PICKUP!!
あっぱれ火曜日 - since 2020~
コロナ禍をきっかけに始まった、東京と南伊豆をつなぐトークプログラム。架空のスナック「あっぱれ火曜日」を舞台に、ゲストとともに仕事やキャリア、人生観について本音で語らう。多様な価値観に触れることで、あなたのロールモデルも見つかるかも。
近本光司の「チカブレンド」 - サンキャク株式会社
阪神タイガースに所属する近本光司選手の思考をたどることができるトーク番組。シーズン中のルーティンや、結果を出し続けるために必要な思考術、メディアとの接し方などを本音で語る。現役プロ野球選手として活躍するための秘訣が伺える。
東京・蔵前 「自由丁FM」 - JIYUCHO.TOKYO
東京・蔵前にある、未来へ手紙が送れるお店「自由丁」。山本店長と小山オーナーがそれぞれの"悩み事"や"考え事"を共有する。店舗運営の舞台裏や、新店舗立ち上げの意図など、お店づくりの擬似体験としても楽しめる。
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TOROアニメーション総研 - SBSラジオ
静岡市駿河区登呂にある(架空の)TOROアニメーション総研から放送するポッドキャスト番組。アニメ評論家の藤津亮太や研究員たちがアニメに関する様々なテーマに関して語り合う。アニメファンにはたまらないポッドキャスト番組。

CULINARY ARCHIVE PODCAST - Powerhouse
Join food journalist Lee Tran Lam to explore Australia’s foodways. Leading Australian food producers, creatives and innovators reveal the complex stories behind ingredients found in contemporary kitchens across Australia.
Culinary Archive Podcast is a Powerhouse series. New episodes released weekly.
Listen to season 1 on Apple Podcasts, Spotify,Soundcloud or YouTube.
Image: Alana Dimou
Contributing editor Lee Tran Lam is a freelance journalist who has worked with The Sydney Morning Herald, Gourmet Traveller, The Guardian, SBS Food, FBi Radio, Eater and Turkish Vogue. In 2012, she started The Unbearable Lightness of Being Hungry podcast, which has been recommended by Bon Appétit, Broadsheet and Concrete Playground; her recent Should You Really Eat That? podcast for SBS also received positive media coverage. As co-founder of Diversity In Food Media Australia, she edited theNew Voices On Food books, which showcased under-represented communities and their food stories. She was named a Future Shaper by Time OutSydney.
1週間以内に200位以内にランクインしたチャートのみが掲載されます。
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この番組の気になるあれこれ
「あのポッドキャスターはどんなマイクを使っている?」「ポッドキャストを始めたきっかけは?」「オススメのエピソードは?」など、
ポッドキャスターオススメのエピソードや愛用機材などご紹介!